معرفی خودرو

مقایسه جامع تویوتا لوین هیبرید ۲۰۲۳ و کرولا 2023 + قیمت آبان 1403

مقدمه

اگرچه نام لوین در بین محصولات شرکت تویوتا کمی ناآشنا به نظر می‌رسد، اما در حقیقت همان مدل کرولا است که در چین با این اسم نیز تولید و عرضه می‌شود. البته لوین هیبرید 2023 وارداتیِ شرکت برساوش، چهره متفاوتی نسبت به کرولاهای وارداتی توسط دیگر شرکت‌ها دارد. در این مقاله از باور یدک به بررسی  معرفی کامل این خودرو می‌پردازیم.

کاتالوگ تویوتا لوین هیبرید

مزایا و معایب

+ طراحی ظاهری مدرن

+ پیشرانه قابل اعتماد و کم‌مصرف

+ کابین به‌روز

+ برخورداری از امکانات مناسب

+ سیستم‌های کمکی پیشرفته

+ ایمنی بالا

+ کیفیت سواری و هندلینگ خوب

– نفوذ صدای زیاد به کابین

حتما بخوانید: رادیاتور خودرو (کاربردها، نگهداری، رفع ایراد) راهنمای کامل

مشخصات فنی

تویوتا لوین هیبرید 2023 برساوش به موتور بنزینی با کد 8ZR-FXE مجهز است که ۴ سیلندر تنفس طبیعی و حجمی برابر با ۱.۸ لیتر دارد. میزان خروجی این موتور به ۱۱۶ اسب بخار قدرت و ۱۴۲ نیوتن.متر گشتاور می‌رسد. پیشرانه هیبریدی لوین شامل یک موتور برقی نیز می‌شود که هم توانایی تولید ۷۰ اسب بخار قدرت و ۱۸۵ نیوتن متر گشتاور را دارد. البته باید به این نکته اشاره کنیم که مجموع قدرت تولیدی پیشرانه برابر با ۱۴۰ اسب بخار است. وظیفه انتقال قدرت به چرخ‌های جلو را جعبه دنده E-CVT ۱۰ سرعته بر عهده دارد، در رابطه با شتاب و حداکثر سرعت این سدان وارداتی اطلاعاتی در دست نیست.

به دلیل بهره‌مندی از پیشرانه هیبریدی، این سدان اصالتا ژاپنی مصرف سوخت مناسبی دارد. طبق داده‌های موجود در کاتالوگ رسمی، تویوتا لوین هیبریدی در هر صد کیلومتر ۴.۰۷ لیتر بنزین مصرف می‌کند و باک این خودرو گنجایش ۴۳ لیتر بنزین را دارد. با این حساب می‌توان نتیجه گرفت که لوین هیبرید بدون نیاز به سوختگیری مجدد قادر است چیزی نزدیک به هزار کیلومتر مسافت را طی کند. این خودرو استاندارد آلایندگی یورو ۶ را پاس کرده است.

سیستم تعلیق تویوتا لوین هیبرید (Toyota Levin Hybrid) در جلو از نوع مک فرسون و در عقب از نوع دوبل جناغی است. با توجه به این ویژگی، هندلینگ نماینده برساوش باید در سطح مطلوبی باشد. ترمزهای این خودرو هم در جلو و هم در عقب از نوع دیسکی هستند. نکته پایانی در بخش فنی اینکه این سدان هیبریدی از فرمان برقی بهره می‌برد و روی رینگ‌های ۱۶ اینچی سوار است.

مشخصات کلی

نوع موتور خودرو خطی بنزینی + موتور برقی (هیبرید)
حجم موتور ۱.۸ لیتر
سیلندر / سوپاپ ۴ / ۱۶
تنفس موتور طبیعی
قدرت ۱۱۶ اسب بخار (بنزینی) / ۷۰ اسب بخار (برقی)
گشتاور ۱۴۲ نیوتن.متر (بنزینی) / ۱۸۵ نیوتن.متر (برقی)
گیربکس E-CVT با ۱۰ دنده مصنوعی
محور محرک دیفرانسیل جلو
شتاب —–
سرعت —–
مصرف سوخت ۴.۰۷ لیتر در ۱۰۰ کیلومتر
استاندارد آلایندگی یورو ۶
فرمان برقی
بدنه سدان جمع و جور
نوع رینگ آلومینیومی

ابعاد و ظرفیت ‌ها

طول ۴۶۴۰ میلیمتر
عرض ۱۷۸۰ میلیمتر
ارتفاع ۱۴۳۵ میلیمتر
فاصله محورها ۲۷۰۰ میلیمتر
وزن خالص ۱۴۲۰ کیلوگرم
تعداد سرنشین ۵ نفر
ظرفیت صندوق عقب ۴۷۱ لیتر
حجم مخزن سوخت ۴۳ لیتر
قطر رینگ ۱۶ اینچ

طراحی ظاهری تویوتا لوین 2023

تویوتا نسل اخیر کرولا را در چین با همکاری دو شرکت FAW و GAC تولید می‌کند. مدل مونتاژی توسط FAW با همان نام کرولا عرضه می‌شود اما مدل مونتاژی توسط GAC با نام لوین به فروش می‌رسد. این دو نسخه از لحاظ طراحی جلو و عقب، تفاوت‌هایی با هم دارند. به‌طور کلی می‌توان این‌گونه خلاصه کرد که کرولا مونتاژی FAW مشابه نسخه مخصوص اروپاست، اما لوین چهره‌ای مشابه با تویوتا کرولا 2023 به‌فروش‌رسیده در بازار آمریکا دارد.

اگر بخواهیم بیشتر وارد جزئیات شویم، باید بگوییم که لوین طراحی اسپرت‌تری نسبت به کرولا استاندارد دارد. چراغ‌های اصلی این خودرو درون قابی شبیه به حرف L انگلیسی نصب شده‌اند، حال آنکه در کرولا قاب چراغ‌ها ساده‌تر است. در کنار این، باید اشاره کنیم که سپر لوین ساختار اسپرت‌تری دارد و با جلوپنجره بزرگ‌تری طرف هستیم.

در نمای عقب نیز وضعیت به همین شکل است و لوین به خاطر فرم چراغ‌ها، حجم‌پردازی‌های روی درب صندوق و سپر متورم‌تر، جذاب‌تر و اسپرت‌تر از کرولا احساس می‌شود. تفاوت‌های موجود در طراحی و استفاده از سپرهایی متفاوت، سبب شده ابعاد این خودروهای دوقلو اندکی متفاوت باشد.

تویوتا لوین هیبریدی طول، عرض و ارتفاعی به ترتیب برابر با ۴۶۴۰، ۱۷۸۰ و ۱۴۳۵ میلیمتر دارد. این فاکتورها برای تویوتا کرولا 2023 به ترتیب برابرند با ۴۶۳۵، ۱۷۸۰ و ۱۴۵۵ میلیمتر. همان‌طور که مشاهده می‌کنید، لوین کمی طول بیشتری دارد، ولی در عوض ارتفاع آن کمتر است. از لحاظ فاصله محوری، این دو خودرو در عدد ۲۷۰۰ میلیمتر یکسان هستند و به دلیل بهره‌مندی از پیشرانه هیبریدی، لوین حدود ۱۰۰ کیلوگرم وزن بیشتری نسبت به کرولا بنزینی وارداتی توسط معین موتور دارد.

طراحی داخلی

تویوتا لوین هیبرید در داخل کابین طراحی ساده‌ای دارد. البته این سادگی آزاردهنده نیست و حسی منفی ایجاد نمی‌کند. داشبورد این خودرو ساختار شکیلی دارد و در قسمت میانی میزبان یک نمایشگر بزرگ ایستاده است. این نمایشگر لمسی اندازه‌ای برابر با ۱۰.۲۵ اینچ دارد و از اپل کارپلی و اندروید اتو پشتیبانی می‌کند. صفحه پشت فرمان هم تمام دیجیتال است و یک نمایشگر ۱۲.۳ اینچی کلیه اطلاعات لازم را در اختیار راننده می‌گذارد. فرمان برقی است و راننده می‌تواند به‌صورت دستی آن را در چهار جهت تنظیم کند.

همچنین بخوانید: معرفی تویوتا فورچونر 202

آپشن ها و امکانات

در بخش تجهیزات و امکانات رفاهی، تویوتا لوین هیبرید از مواردی مثل سیستم ورود بدون کلید، استارت دکمه‌ای، سیستم تهویه خودکار با دریچه‌های اختصاصی برای سرنشینان عقب، فیلتر هوای کابین با استاندارد CN95، پورت USB تایپ C برای سرنشینان جلو و عقب و بالابر برقی تمامی شیشه‌ها با امکان تشخیص مانع سود می‌برد. به غیر از این‌ها می‌توان به موارد دیگری مثل سانروف برقی با آفتابگیر کشویی، سیستم صوتی با ۴ بلندگو، تنظیم دستی صندلی راننده در ۶ جهت و ۴ جهت برای سرنشین کناری، کفپوش اختصاصی، چراغ مطالعه جلو و عقب و روکش پارچه‌ای صندلی‌ها اشاره کرد.

تویوتا لوین هیبریدی را می‌توان یکی از قابل اعتمادترین مدل‌های وارداتی در زمینه ایمنی و سامانه‌های مربوطه دانست. این خودرو به ایربگ‌های جلو، ایربگ ستون‌های کناری و ایربگ پرده‌ای مجهز است و از سیستم کمکی ترمز سود می‌برد. وجود سیستم‌های دیگری مثل ترمز ضد قفل (ABS)، سامانه توزیع الکترونیکی نیروی ترمز (EBD)، سیستم کنترل پایداری الکترونیکی (ESC)، سیستم کنترل لغزش (TRC)،  سیستم کنترل حرکت در سطح شیبدار (HAC)، سیستم پایش باد تایرها (TPMS) و ترمز پارک برقی (EPB) خیال راننده را از بابت حرکت و توقف‌های مطمئن راحت می‌کند. ناگفته نماند تویوتا لوین Hybrid به سیستم ضد سرقت ایموبیلایزر و سیستم اتصال صندلی کودک (ISOFIX) هم مجهز است.

محصول انتخابی شرکت برساوش برای بازار ایران، در بخش سیستم‌های هوشمند و کمکی راننده نیز حرف‌های زیادی برای گفتن دارد. این سدان زیبا از سامانه‌های متعددی برخوردار است که مهم‌ترین آنها عبارتند از: سیستم هشدار و جلوگیری برخورد از جلو با قابلیت تشخیص عابر پیاده، کروز کنترل تطبیق‌پذیر، سیستم هشدار خروج از خط، سیستم حفظ خودرو در بین خطوط، نوربالای خودکار با امکان تشخیص خودروی روبرویی، سیستم تشخیص تابلوهای جاده‌ای، سیستم توقف اضطراری، سیستم کمک راننده فعال و دوربین عقب.

کروز کنترل دارد
کروز کنترل هوشمند دارد
کنترل ایستایی در سربالایی دارد
کنترل سرعت در سرازیری ندارد
کنترل کشش دارد
کنترل پایداری دارد
اتو پارک ندارد
سنسور جلو دارد
سنسور عقب دارد
رادار نقطه کور ندارد
رادار تغییر لاین ندارد
رادار تصادف جلو دارد
رادار تصادف عقب ندارد
ترمز ضدقفل دارد
توزیع نیروی ترمز دارد
ترمز کمکی دارد
ترمز اضطراری ندارد
ترمز پارک برقی دارد
پدال شیفتر ندارد
اتولایت دارد
چراغ روز دارد
دکمه‌های کنترلی فرمان دارد
گرم‌کن فرمان ندارد
نمایشگر اطلاعات و سرگرمی دارد
ناوبری
نمایشگر هدآپ ندارد
دوربین عقب دارد
دوربین ۳۶۰ درجه ندارد
کیسه هوا دارد
ورود بدون کلید دارد
استارت بدون کلید دارد
تهویه اتوماتیک دارد
صندلی برقی راننده ندارد
صندلی برقی سرنشین جلو ندارد
گرمکن صندلی جلو ندارد
سردکن صندلی جلو ندارد
ماساژور صندلی جلو ندارد
آینه بغل برقی دارد
گرم‌کن آینه بغل
پانوراما ندارد
سانروف دارد

قیمت تویوتا لوین هیبرید در بازار

همین چند روز قبل بود که قیمت تویوتا کرولا وارداتی با موتور ۱.8 لیتری، ۲,۵۷۵,۰۰۰,۰۰۰ تومان اعلام شد. به دلیل بهره‌مندی از پیشرانه هیبریدی، تویوتا لوین مشمول واردات با تعرفه ۱۵ درصدی است که البته هزینه‌های دیگری به آن اضافه می‌شود.

حداقل قیمت کارشناسی مهر ماه ماه 1403:

2,592,000,000 تومان

حداکثر قیمت کارشناسی:

2,808,000,000 تومان

قیمت صفر:

2,900,000,000 تومان

مهم ترین تفاوت بین تویوتا کرولا و لوین چیست؟

با آپدیت شدن سامانه واردات خودرو، دستگاه های جدیدی به این سامانه اضافه شدند. دو ماشین تویوتا کرولا و تویوتا لوین از جمله محصولاتی هستند که طی چند سال آینده به ایران وارد شده و افراد می توانند نسبت به استفاده از آنها اقدام نمایند. حال خیلی از کاربران با یک سوال مهم مواجه می شوند: مهم ترین تفاوت بین تویوتا کرولا 1200 و 1500 2023 وارداتی چیست؟ اصلا میان تویوتا کرولا و لوین ما باید کدام محصول را تهیه نماییم؟ امروز ما قصد داریم تا پاسخ این سوالات را به صورت دقیق زیر ذره بین ببریم. پس در ادامه با ما همراه شوید.

همچنین بخوانید: معرفی تویوتا وایلدلندر و مقایسه آن با تویوتا راوفور

معرفی تویوتا کرولا 1500 تنفس طبیعی

پیش از پرداختن به تفاوت‌های بین تویوتا کرولا و لوین، بیایید به بررسی ویژگی‌های این خودروها بپردازیم. تویوتا کرولا 2023 دو دسته‌بندی اصلی دارد: مدل‌های با موتور 1500 سی‌سی و مدل‌های با موتور 1200 سی‌سی. تویوتا کرولا 1500 تنفس طبیعی، خودرویی قدرتمند محسوب می‌شود که امکانات جذابی را نیز ارائه می‌دهد.

این خودرو از یک موتور بنزینی با سه سیلندر بهره می‌برد. جالب است بدانید که مصرف سوخت ترکیبی آن برابر با 6.1 لیتر در هر 100 کیلومتر است. جعبه‌دنده این خودرو اتوماتیک است و بدنه آن در دسته سدان قرار می‌گیرد.

تویوتا کرولا 1500 تنفس طبیعی برای اولین بار در سال 2018 معرفی شد. این ماشین محبوب به واسطه داشتن امکانات جالب و تعرفه مناسب، طی چند سال اخیر محبوبیت زیادی میان کاربران کسب کرده است. اخیرا در سامانه واردات خودرو هم ما می توانیم این دستگاه را مشاهده کنیم.

تویوتا کرولا 1500 تنفس طبیعی

علاقه مندان به خرید یک خودرو با کیفیت و لوکس، می توانند هم اکنون نسبت به تهیه کرولا 2023 با ظرفیت 1500 سی سی اقدام نمایند. قدرت این ماشین برابر با 121 اسب بخار و گشتاور آن هم برابر با 148 نیوتن متر می باشد. ترمز این دستگاه هم دیسکی بوده و از سیستم ABS و EBD استفاده می نماید.

معرفی تویوتا کرولا 1200 توربو شارژ

البته که نمی توان از تفاوت بین تویوتا کرولا 1200 و 1500 2023 وارداتی غافل شد. تویوتا کرولا مدل 2023 دو دسته بندی اصلی دارد. دومین دسته بندی این کالا توربو شارژ بوده و با ظرفیت 1200 سی سی در اختیار مشتریان قرار می گیرد. این خودروی محبوب با استفاده از یک موتور 4 سیلندر تولید شده و روانه بازار می شود. جالب است بدانید که قدرت این دستگاه برابر با 116 اسب بخار و گشتاور آن هم برابر با 187 نیوتن متر می باشد. گیربکس این کالا از نوع CVT بوده و شما می توانید انتظار عملکرد فوق العاده ای را با تهیه آن داشته باشید.

 

همچنین بخوانید: بررسی جامع تفاوت‌های تویوتا کمری و تویوتا لوین

 

تویوتا کرولا 1200 توربو شارژ

از جمله مهم ترین امکانات موجود در تویوتا کرولا 1200 توربو شارژ میتوان به سیستم تعلیق مک فرسون و مولتی لینک اشاره نمود. ترمز های به کار رفته در طراحی این دستگاه دیسکی بوده و با استفاده از امکانات ویژه ای همچون ABS و EBD در اختیار مشتریان قرار می گیرند. به خاطر داشته باشید که این کالا همراه با سیستم توربو شارژ روانه بازار شده و در اختیار مشتریان قرار می گیرد. پس علاقه مندان می توانند هم اکنون نسبت به استفاده از آن در موقعیت های مختلف اقدام نمایند.

نتیجه گیری

این خودرو با ویژگی‌های منحصربه‌فرد و مزایای مختلف خود توانسته است جایگاه خاصی در بازار پیدا کند. طراحی مدرن و جذاب لوین، نه تنها چشم‌نواز است بلکه به آن کمک می‌کند تا در میان رقبای خود متمایز باشد.عملکرد مناسب و موتورهای متنوع، این امکان را به خریداران می‌دهد که بسته به نیاز خود، مدل و نوع موتوری را انتخاب کنند. مصرف سوخت بهینه آن نیز برای خریداران با توجه به شرایط اقتصادی فعلی اهمیت دارد، زیرا باعث کاهش هزینه‌های سوخت می‌شود.

علاوه بر این، فضای داخلی راحت و امکانات مدرن لوین، تجربه‌ی رانندگی مطلوبی را برای سرنشینان فراهم می‌کند. تکنولوژی‌های ایمنی در این خودرو از دیگر نقاط قوت آن محسوب می‌شود و امنیت سرنشینان را به خوبی تأمین می‌کند.در نهایت، تویوتا لوین به عنوان یک سدان کامپکت، می‌تواند گزینه‌ای جذاب برای افرادی باشد که به دنبال خودرویی قابل اعتماد، کارآمد و با طراحی مدرن هستند. این خودرو به خوبی نیازهای مشتریان را برآورده می‌کند و به دلیل کیفیت ساخت و نام تجاری تویوتا، ارزش خرید بالایی دارد. در نتیجه، تویوتا لوین می‌تواند به عنوان یک انتخاب هوشمندانه در بازار خودروهای سدان محسوب شود.